Овощерезки и терки

12 товаров
4 100грн.
3 600грн.
3 600грн.
126$

Ножи из нержавеющей сталиОснащена 4 лезвиями: 6, 9 и 13 мм, лезвие для нарезки на 8 частейВозможность прикрепления к стене или рабочему столу

380грн.
380грн.
13$

Предназначена для оригинальных видов нарезки подуктов для украшения стола: решетка (вафелька), волнообразные ломтики, спиральные чипсы-брусочки из твердых овощей

1 450грн.
1 450грн.
51$

Овощерезка Borner позволяет значительно сэкономить время и превращает рутинную работу на кухне в творчество и значительно упрощает шинковку и нарезку овощей, а судок - для аккуратной нарезки продуктов и компактного и безопасного хранения овощерезки.

380грн.
380грн.
13$

Предназначена для оригинальных видов нарезки подуктов для украшения стола: решетка (вафелька), волнообразные ломтики, спиральные чипсы-брусочки из твердых овощей

300грн.
300грн.
11$

Предназначена для оригинальных видов нарезки подуктов для украшения стола: решетка (вафелька), волнообразные ломтики, спиральные чипсы-брусочки из твердых овощей.

150грн.
150грн.
5$

ЕСТЬ В НАЛИЧИИ ТОЛЬКО СИРЕНЕВОГО ЦВЕТА Плододержатель позволяет нарезать фрукты, овощи, различные сорта мяса и сыров практически без остатка, одновременно защищая ваши пальцы от острых металлических лезвий. 

1 550грн.
1 550грн.
54$

Овощерезка Borner позволяет значительно сэкономить время и превращает рутинную работу на кухне в творчество и значительно упрощает шинковку и нарезку овощей.

1 600грн.
1 100грн.
1 100грн.
39$

Овощерезка Borner позволяет значительно сэкономить время и превращает рутинную работу на кухне в творчество и значительно упрощает шинковку и нарезку овощей.

Нет в наличии
400грн.
400грн.
14$

В наличии есть 4х цветов - оранжевая, зеленая, красная и сиреневая. Предназначена для нарезки подуктов тонкой длинной или короткой соломкой (корейская морковка), лук и капусту-мелкой крошкой для пирогов и котлет.

Нет в наличии
400грн.
400грн.
14$

В наличии есть 4х цветов - оранжевая, зеленая, красная и сиреневая. Предназначена для нарезки подуктов тонкой длинной или короткой соломкой (корейская морковка), лук и капусту-мелкой крошкой для пирогов и котлет.

Кожен кухар і кулінар погодяться з тим, що терка одне з головних пристосувань на кухні. Без неї буде досить складно нарізати дрібно продукти або перетворити готову їжу в кашу для дитини, наприклад. Цей багатофункціональний предмет для овочів і фруктів впевнено служить кулінарам не перший рік.

Різновиди терок
Технології не стоять на місці і постійно розвиваються. Разом з ними модифікуються і кухонне приладдя. Звична ручна овочерізка поступово відходить на другий план, тому що з'являються електричні моделі. З такими приладами можна значно швидше нашаткувати і подрібнити продукти.

Все терки кухонні товари цього типу поділяються за кількістю насічок, формі ріжучої кромки і граней. Насічки можуть бути дрібні, середні і великі, кожна призначена для певного продукту і виду нарізки. Ріжуча кромка буває овальної і прямокутної. А ось кількість граней залежить від функціональності, чим їх більше, тим більше функцій виконує предмет.

Продукція для морквини, буряка або навіть для сиру може бути найрізноманітнішою. Є як класичні варіанти, так і сучасні. Виробники пропонують покупцям широкий вибір товарів, і класифікуються вони на такі типи:

Терка-слайсер. Найчастіше в наборі вона йде з контейнером, в який потрапляють всі продукти. Леза розташовані таким чином, щоб продукти нарізалися однаковими слайсами.
Механічна. Працює від м'язової сили людини. Активізується спеціальною рукояткою. Ріжуча частина зроблена у вигляді циліндра, так як вона зручна у використанні, безпечна і продуктивна.
Багатофункціональна. Складається вона з декількох полотен, де є насічки різного розміру. Призначається вона як для роботи з овочами, так і з горіхами, фруктами, сирами і т.д.
Овочерізка. Зручна річ для шинкування і подрібнення продуктів. У неї схожа система роботи, що у терки, але більший функціонал. Є спеціальні комплекти з різними насадками для нарізування будь-яких продуктів, починаючи від овочів і закінчуючи сирами, ковбасами.
Шинкування. Спеціальна панель з лезами для подрібнення твердих продуктів. З її допомогою можна зробити тонкі й довгі шматочки.
Поділяються всі кухонні пристосування також на універсальні і спеціальні. У першому типі є кілька поверхонь різних розмірів і отворів. Одним предметом можна приготувати абсолютно різні страви. Спеціальна призначається лише для одного продукту і відмінно справляється з поставленими завданнями. Також є фігурні терки і овочерізки, за допомогою них легко зробити кубики, кружальця, рівні слайси і т.д.

Як обрати
Під час огляду всіх характеристик предмета варто звернути увагу на матеріал виготовлення. При виробництві використовують метал і пластик. Перший тип товару буде міцним, зносостійким, гігієнічним. Варіанти з харчової жерсті коштують трохи дешевше сталевих аналогом, але вони не так довговічні. Покриття може піддатися корозії.

Пластикова продукція легка, недорога і міцна, але швидко втрачає ріжучих властивостей. Рекомендується такий товар для приготування дитячого пюре. Іноді зустрічаються комбіновані моделі. Ручки бувають силіконовими або гумовими, щоб було зручніше триматися за виріб. Кожен матюкав по-своєму хороший, але враховувати їх негативні сторони також варто.

В тому як вибрати кухонне приладдя кожен кулінар повинен розбиратися сам в залежності від здібностей і підготовленості. Відштовхуватися від численних відгуків в інтернеті або рекламу не варто, так як не всі розрекламовані виробники пропонують хорошу довговічну продукцію. Краще порадитися з друзями і родичами або провести власний аналіз.

Вибираючи тертку рекомендується ще дивитися на його корпус. Він повинен зручно сидіти в руці і не сковувати рухи. Ручка повинна бути міцно зафіксована, від цього також залежить якість подальшої роботи. Варто продумати і представити наскільки добре овочерізка буде митися в ручному режимі. Рекомендується все ж доглядати предмети з якісних матеріалів, щоб шкідливі речовини не потрапляли в їжу при використанні.